Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die wij u te bieden hebben?
Bij ons bent u aan het juiste adres voor de juiste meter/groepenkast! Samen kunnen we bespreken of we gaan uitbreiden in een meter/groepenkast of toch een nieuwe meter/groepenkast gaan bestellen/plaatsen. Bij klusbedrijf Bas hebben we een groot assortiment aan meter/groepenkasten daardoor kunt u bij ons altijd vinden wat u nodig heeft, voor zoals u van ons gewend bent voor een scherp tarief.

Een meter/groepenkast aanpassen:

Stel u heeft een nieuwe keuken aangeschaft en daar zit een vaatwasser in die u daarvoor nog niet had. Een vaatwasser heeft een eigen groep nodig. Als er nog ruimte is in de bestaande meter/groepenkast en de meter/groepenkast is nog up to date, dan kunnen wij er één of meerdere nieuwe groepen bij maken.

Een nieuwe meter/groepenkast installeren:

Voor uw veiligheid en die van anderen, is het belangrijk een goede meter/groepenkast te installeren. Deze voorkomt onder meer kortsluiting en overbelasting. Er zijn veel verschillende soorten meter/groepenkasten met uiteenlopende afmetingen en van verschillende merken. Bovendien maken we onderscheid tussen een meter/groepenkast met een één fase aansluiting of een drie fase aansluiting. Het aantal groepen dat op een meter/groepenkast zit, kan ook uiteenlopen. Meter/groepenkasten zijn eventueel later ook nog uit te breiden met bijvoorbeeld een kookgroep of een beltransformator (als uw deurbel mechanisch is) etc.

Wij leveren en installeren meter/groepenkasten van hoogwaardige kwaliteit en tegen gunstige prijzen!
Voor een passende meter/groepenkast kom ik graag bij u langs om de mogelijkheden te bekijken.

Hier kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen

Het vertrouwde adres voor uw meter/groepenkast.

Voor een overzicht van ons assortiment kunt u contact opnemen met Klusbedrijf Bas, tel: 06-52471580.
Hier kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen