Cv-ketel vervangen?
Veruit de meeste cv-ketels worden vervangen omdat ze simpelweg versleten zijn. De stelregel is dat een cv-ketel vervangen dient te worden na +/- 12 tot 15 jaar. Behoort uw huidige cv-ketel tot deze groep of is uw ketel zelfs nog ouder? Dan heeft u waarschijnlijk een hoge energierekening. Een goede reden dus om voor een nieuwe efficiëntere cv-ketel te gaan.

Hoewel een goede ketel minimaal 12 tot 15 jaar meegaat, kan er ook sprake van komen dat de cv-ketel al eerder niet meer zo functioneert als dat hij behoort te doen. Een nieuwe cv-ketel bespaart u dus al heel gauw op de stookkosten maar er zijn meer redenen.. Hij voorziet u ook van veel comfort en warmte. Indien u het moeilijk vind om een keuze te maken tussen alle verschillende merken, of simpelweg advies wilt inwinnen komen wij graag vrijblijvend langs. Het kiezen van een cv is niet makkelijk. Wij kunnen u dan ook bijstaan bij het doorlopen van de verschillende stappen en daarmee het kiezen van de juiste cv. Eén van deze stappen is het bepalen van de benodigde capaciteit. Wilt u een cv die uitsluitend uw woning verwarmt of wilt u dat de cv ook direct uw warm water verzorgt?

Cv-ketel behouden?
Stel u wilt een radiator verplaatsen/vervangen of misschien wel in de bijkeuken toch een stuk vloerverwarming aanleggen, in sommige gevallen volstaat de huidige cv-ketel prima en veranderd alleen de installatie. Wij helpen u graag met het realiseren van deze aanpassing.

Hier kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen

Redenen voor vervanging..

1. Besparen op stookkosten, 2. Optimaal rendement uit de cv-ketel halen, 3. De waarde van het huis verhogen.
Hier kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen