Kunststof of hout, hout of kunststof er zijn genoeg mogelijkheden!

Voor de waarde van uw huis zijn de juiste gevelbekleding en dakranden van groot belang. U wilt echter zo min mogelijk onderhoud en het liefst toch nooit meer schilderen?

Met Keralit gevelbekleding zorgt u goed voor uw woning en voor u zelf. Want Keralit gevelbekleding is verbluffend mooi en onverwoestbaar. Dat betekent nooit meer schilderen! Met Keralit gevelbekleding krijgt uw woning een blijvend mooie afwerking. Geen afbladderende verflagen, kleur of glansverlies, maar stijlvolle gevelbekleding en dakranden die er altijd verzorgd uitzien.

Keralit is duurzame en milieuvriendelijke gevelbekleding dat gemaakt wordt van gerecyclede kunststoffen. Het is zelfs ongevoelig voor kromtrekking onder invloed van vocht of warmte en aantasting door schimmels, bacteriƫn en andere rottingsprocessen. Daarnaast wordt Keralit gevelbekleding geleverd in een uitgebreid kleuren pallet en is het onderhoudsarm. Deze eigenschappen maken Keralit gevelbekleding uitermate geschikt voor toepassing bij renovatie- en nieuwbouwprojecten in de woning-, recreatie-, en utiliteitsbouw.

Wilt u een zo goed als onderhoudsvrije gevel? Dan is Keralit een goede keuze. Bovendien kunt u kiezen uit een ruim assortiment aan kleuren. Keralit classic colours: Unikleuren, houtstructuren met houtnerf of Keralit pure colours: Mat effen structuur.

Toch liever echt hout?

Ook dat kan uiteraard van rabat tot potdekselen, van onbehandeld tot in kleur, alles is mogelijk!

Hier kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen

Een mooie gevel siert tenslotte elk huis!

Door de professionele en persoonlijke aanpak, gecombineerd met passie en vakmanschap zorgen wij voor een stralend huis!
Hier kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen